VI FÖRVERKLIGAR
ERA HUSDRÖMMAR

VI FÖRVERKLIGAR
ERA HUSDRÖMMAR

Vi hjälper er från första spadtaget till sista installation

Vi anpassar oss efter era drömmar, er plånbok och tomtens möjligheter när vi ritar och tillverkar er förstklassiga drömvilla

Upplev ditt hus innan byggstart

Med våra VR‐glasögon kan du som kund få en rundtur i ditt framtida hus innan det ens har börjat att byggas. Genom 3D‐projektering och VR‐teknik ges möjligheten att få en verklig känsla kring husets rum och former.

Steg 1

Tomten. Innan bygglovet kan bli klart, innan grunden kan gjutas och innan den första spiken kan slås måste en fråga få sitt svar: Var ska ditt hus stå? Saker som hur stadsnära läget är, hur den kringliggande bebyggelsen ser ut och vilka personliga krav du har gör urvalet snävare.

Steg 2

Planlösning. Detaljplanen reglerar hur ett begränsat område i en kommun skall bebyggas och hur mark- och vattenområden får användas. I planen specificeras allt från antal våningar, till takvinkel och ibland till och med vilken färg bebyggelsen tillåts ha.

Steg 3

Entreprenad. Att bygga hus handlar inte bara om vilket och var. En lika viktig fråga är hur. Här går vi igenom de olika entreprenadformerna du kan välja mellan och vad de innebär för dig under bygget av ditt hus. SjöGoo kan hjälpa er som helhets entreprenör.

SjöGoo realiserar drömmen om arkitektritat hus med känslan av ett unikt hem för dig. Arkitektritade husmodeller eller hus i fri form utifrån dina behov och din tomt. Vi guidar dig hela vägen. Skapa ett unikt hus

Vi förverkligar
ditt livsverk

0371 - 106 00

info@sjogoo.se

© SjöGoo AB